Футболният Казичене 1929 би с 1:0 Левски-Спартак

Футболният Казичене 1929 би с 1:0 Левски-Спартак

Снимка: "Софийски вестник"

Футболният отбор на софийското село "Казичене 1929" победи "Левски-Спартак 1962" като домакин с 1:0 в мач от XIV кръг на „Б” ОГ София (столица) - Юг, съобщи "Софийски вестник".

В завършилият преди час мач тимът от село Казичене си извоюва ценни три точки в битката за второто място, което дава право на бараж.

В състава на домакините е и игралият за елитни футболни клубове Пламен Крумов. "Казичене 1929" започна силно мача и създаде няколко чисти позиции пред вратата на Константин Бусаров. Крумов и капитанът Иван Иванов реализираха отлични комбинации. В 14-ата минута иванов пусна ювелирен пас към Костадин Пилитов, който простреля Бусаров.

Отделно вратарят извади няколко чисти положения.

Голът подейства пробуждащо на тима на гостите, воден от Емил Велев, и погледнаха към вратата на Кристиян Павлов. Еднотипно обаче търсеха напред капитанът си Ермес Кандела, а защитата на домакините, водена от Атанас Атанасов и Димитър Иванов, лесно разгадаваше ходовете им.

През второто полувреме гостите разнообразиха играта си, активно заиграха по фланговете Касиан Иванов и Емилиян Стефанов, стигнаха до опасни ситуации, но вратарят на Казичене Кристиян Павлов беше безупречен.

И когато левскарите си повярваха, че могат да измъкнат поне точка от този мач, се стигна до безумна ситуация в 73-та минута, когато афектираният Ермес Кандела блъсна в гръб противников футболист и получи директен червен картон от главния съдия Мариян Гребенчарски.

Излезлият малко по-рано от игра Петър Пешев нахлу на терена, за да се разправя с Кандела, но страстите му бяха охладени от Гребенчарски, който показа и на него червен картон. Но гостите бяха останали вече с човек по-малко и силите им не стигнаха дори да стигнат до точката.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right