Л. Петрович: ЦСКА-София има добри футболисти и може да спечели титлата

ЦСКА-София футбол

Снимка: cska.bg

ЦСКА-София може да спечели титлата във футболния шампионат на България и без да прави сериозна селекция. Това прогнозира новият консултант в екипа на армейците Люпко Петрович пред "Меридиан мач".

Според него отборът има реален шанс за шампионската титла  и с настоящия състав, тъй като има много добри играчи, коментира сръбският специалист. Той смята, че сега най-важното е момчетата да починат добре и да направят солидна подготовка.

Петрович обясни, че не познава добре футболистите, тъй като е отскоро, но вече е разговарял със селекционера Ел Маестро. "И двамата виждаме нещата по един и същи начин. Още не мога да кажа каква да бъде зимната селекция. Но и да не привлечат нито един играч, могат да спечелят титлата, защото имат достатъчно добри футболисти", казва Петрович.

Люпко Петрович не е сигурен какъв пост ще изпълнява в клуба. Не искал да се зарича за треньорския пост, защото в живота никога не се знаело какво ще стане, отклони отговора на въпроса за поста сърбинът.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right