На Sofia Open: Шампионът Яник Синер се завръща

На Sofia Open: Шампионът Яник Синер се завръща

Снимка: Sofia Open

Яник Синер се завръща на Sofia Open и ще защитава титлата си от миналогодишното издание на турнира. През 2020-а италианският талант победи Вашек Поспишил в трисетов трилър на финала в „Арена Армеец“ и грабна първия си трофей от турнир на АТП. Оттогава Синер прибави още две купи в колекцията си, печелейки в Мелбърн през февруари и Вашингтон в началото на август, като стана най-младият шампион в надпревара от категория АТП 500 в историята.
 
Тенис надеждата от Италия навърши 20 години на 16 август, като отбеляза празника с изкачване до №15 в световната ранглиста – личен рекорд в кариерата му. През настоящия сезон достигна първия си финал от сериите „Мастърс“, губейки в Маями от Хуберт Хуркач. Игра също така полуфинал в Барселона и четвъртфинал в Дубай.
 
В момента Синер е 10-и в класацията за финалите на  АТП в Торино и водач за NextGen финалите в Милано, на които е шампион през 2019 г.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right