Йорданка Фандъкова в 63.ОУ в кв. Требич: Учете, спортувайте и играйте, на добър час! (СНИМКИ)

photo_library
 • Йорданка Фандъкова в 63.ОУ в с. Требич: Учете, спортувайте и играйте, на до

  Снимка: Столица.bg

 • Йорданка Фандъкова в 63.ОУ в с. Требич: Учете, спортувайте и играйте, на до

  Снимка: Столица.bg

Щастлива съм, че успяхме заедно с инж. Димов да направим така, че днес да се гордеем когато заставаме пред обновеното училище, призна удовлетворението си кметът на София

48 първокласници прекрачиха прага на родното училище в 63. ОУ "Христо Ботев" в квартал Требич, район Надежда-Столична община. За откриването на учебната година ги приветства и поздрави кметът на София Йорданка Фандъкова.

Тя бе официален гост заедно с кмета на "Надежда" - инж. Димитър Димов и на Люлин - Милко Младенов. Столичният кмет подари на малчуганите детски книжки и припомни, че заради резултатите на ученици и учители 63. ОУ "Христо Ботев" е сред най-известните основни училища в Столична община.

"За мен е огромно удоволствие да бъда точно тук на откриването на 63-то училище "Христо Ботев" в село Требич. Мога да кажа най-известното основно училище в София, защото слушам само за него и не без основание. Вашите резултати са впечатляващи, колеги. И децата, които виждам го заслужават. Но тези резултати се получават само с професионализъм и отдаденост, благодарение и на доброто ръководство на училището, което знае, че най-важни са учителите, за да се грижим за нашето богатство - децата на София. За мен е удоволствие от тук да се обърна към всички уеници и учители на нашия град. Днес в 281 общински, ддържавни и частни училища се връщат децата от лятото. 12 500 първокласници за първи път прекрачват парага и училището,48 от тях са тук - в 63-то училище. От сърце ви пожелавам на добър час, много, много любопитство, обич към вашите учителки и разбира се, бъдете послушни и игриви. Надявам се и да учите, и да спортувате, много да четете. Пожелавам успехи на седмокласниците. На тях ще се падне тежка задача, освен че ще се готвят в най-доброто училище да постигнат мечтите си, и да защитават резултатите на училището. Това, което за мен е важно, аз съм учител и кмет, е училищата и детските градини в София да се увеличават и уголемяват. Затова съм щастлива, че успяхме заедно с инж. Димов днес да се гордеем когато заставаме пред обновената сграда на училището. Благодарности на всички, които ще довършат този проект. В район Надежда остават само едно и половина училища за обновяване, така че сме на път да постигнем този резултат и успех. На добър час, много, много здраве, много удовлетворение и разбира се, много радост и детски усмивки", каза йорданка Фандъкова на откриването на учебната година в 63. ОУ "Христо Ботев" в село Требич.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Кой от заместник-кметовете на Красно село да бъде избран от СОС за временно изпълняващ до местните избори?
 • Николай Веселинов (23%, 99 Гласове)
 • Веселин Кирев (14%, 61 Гласове)
 • Албена Белянова (63%, 277 Гласове)
Общо гласували: 437 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Фандъкова: Днес е важно да помним уроците на историята, да работи......

Преди 115 години нашият народ, воден от забележителни лидери, постига националния идеал – свободна и независима Бъ...

Прочети още keyboard_arrow_right