Продължава подписването на договори с над 5000 кандидати за безплатна подмяна на печки в София

Продължава подписването на договори с над 5000 кандидати за безплатна подм

Снимка: Столица.bg

От Столична община припомнят, че продължава кандидатстването и заявления се подават в районните администрации

И през новата седмица Столична община продължава поетапното подписване на индивидуалните договори за безплатната подмяна на отполителни уреди с екологични по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи“, финансиран по ОПОС.

Към момента са одобрените 5506 кандидати. От 24 март т. г. е създадена организация за поетапно подписване на договорите с одобрените кандидати на ул. „Кракра“ № 2А, галерия „Сезони“.

Там могат да бъдат подписани договорите на одобрените кандидати от следните райони: „Възраждане“;  „Изгрев“; „Искър“; „Оборище“;  „Средец“;  „Илинден“; „Студентски“; „Триадица”;  „Връбница“;  „Красно село“;  „Лозенец“; „Надежда“;  „Люлин“ и „Младост“.  Досега са подписани над 500 договора.

С цел избягване струпването на хора и спазване на епидемичните мерки, договорите за райони „Витоша“, „Банкя“, „Панчарево“, „Слатина“ и „Подуяне“ договорите се подписват в съответните районни администрации. В процес на подготовка са договорите за районите „Кремиковци“, „Нови Искър“, „Красна поляна“, „Овча купел“ и „Сердика“. Графикът за подписване на договорите за отделните райони се изготвя и публикува поетапно, съобщиха от Столична община.

За район Слатина подписването започна на 14.04.2021г. и ще продължи до 28.04.2021г. в сградата на Районната администрация на р-н „Слатина“ – бул. „Шипченски проход“ № 67, партер, стая 110 всеки делничен ден от 09.00ч до 16.30ч . 

Актуална информация за поетапното подписване на договори за всеки район се публикува на интернет страницата на Столична община. Задължително при подписването трябва да се представят копие от документа за собственост на имота и  копие от документ за платени данъци на имота.

От Московска 33 припомнят на всички заинтересованите граждани, които се отопляват на твърдо гориво, че продължава набирането на заявления, като формулярът се подава в районната администрация по местонахождение на имота.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще се сформира ли ново правителство?
 • Да, дясно-център (10%, 56 Гласове)
 • Да, голяма коалиция (17%, 98 Гласове)
 • Не, несъвместими са (15%, 90 Гласове)
 • Не, ще има нови избори (50%, 291 Гласове)
 • Не мога да преценя (8%, 48 Гласове)
Общо гласували: 583 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Назначен: Боршош е носител на наградата на Столична община за ярк......

Мирослав Боршош е назначен за зам.-кмет по направление “Култура, образование, спорт и младежки дейности” на ...

Прочети още keyboard_arrow_right