Начална страница / София / Онлайн резервации ще улесняват клиентите на НОИ в София

Онлайн резервации ще улесняват клиентите на НОИ в София

Наскоро беше въведена система за управление на потока от клиенти в териториалното поделение на Националния осигурителен институт (НОИ) в София град. Тя предоставя възможност на столичани да запазят онлайн предпочитания от тях ден и час за посещение.

На сайта на НОИ е достъпна онлайн платформа, която позволява на всеки желаещ да ползва пълния набор от административни услуги, като преди това резервира сам най-удобното за него време за среща със служителите. По този начин пести усилия и време.

За използването на услугата е нужно извършване на еднократна първоначална регистрация. Тя изисква въвеждане само на потребителско име и на парола и осигурява сигурен, постоянен достъп до заявките на лицето. След регистрацията онлайн и успешно влизане в системата клиентът подбира желаната услуга и удобния за него ден и час. След като заявката е приета се генерира уникален четирицифрен регистрационен код. Той служи за потвърждение, което става чрез въвеждането му в някое от билетоподаващите устройства. Те се намират в приемните, но само в деня на заявката и не по-малко от 60 минути преди заявения час. След това от устройството издава талон, който насочва клиента към съответното гише, за да бъде обслужен.

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Анита Найденова

Виж също

Топлото в София скача с 8% от началото на октомври

Цените на парното и топлата вода в цялата страна се повишават от 1 октомври. В …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *