Начална страница / София / Заради срещата на високо равнище в София и множеството забрани за движение се очаква днес и утре големи затруднения в придвижването на автомобили

Заради срещата на високо равнище в София и множеството забрани за движение се очаква днес и утре големи затруднения в придвижването на автомобили

Утре е дългоочакваната среща на високо равнище в София. Очакват се сериозни проблеми с придвижването на автомобили

 

Общината въведе множество временни ограничения на движението заради пристигащите високопоставени лица за срещата на лидерите на държавите членки на ЕС, както и на тези от Западните Балкани.

Днес и утре центъра на София ще е блокиран.

Големи ограничени в трафика и по големите и възлови централни софийски улици. Голям участък от булевард „Витоша“ около НДК няма да е отворен за движение.

Регулация на движението и на Околовръстното, както и в района на резиденция Бояна. В резиденцията се очаква пристигането на някои от ВИП персоните.

Ограничения на трафика и забрани са въведени и в един от хотелите в  кв. „Лозенец“, в който ще бъдат настанени част от важните политически персони.

В допълнение се очаква Съюзът на превозвачите в България да блокира бул. „Цариградско шосе”. Според информацията там ще бъдат паркирани над 100 тежкотоварни автомобила и 70 големи автобуса. Първоначално смятаха да направят блокада от над 1000 коли.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Топлото в София скача с 8% от началото на октомври

Цените на парното и топлата вода в цялата страна се повишават от 1 октомври. В …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *