Клиентски центрове на Софийска вода се връщат към нормален график

Клиентски центрове на Софийска вода се връщат към нормален график

Снимка: Столица.bg

Дружеството възстановява изпълнението на планираните си ремонтни дейности за поддръжка на ВиК мрежата

Още два клиентски центъра на Софийска вода се завръщат към нормален график на работа, съобщиха от дружеството концесионер. Това ще стане от утре, 14 май т. г. Възстановява се нормалния работен график на още два от центровете си за услуги - в ЦУМ и НАГ. 

Центърът за услуги в Бизнес парк София, Младост 4 също преминава към първоначалния си режим на работа. Приемът на клиенти пак ще е свободен и се премахва условието за предварително записване на час, което бе валидно само по време на извънредното положение.

Дружеството отново ще предоставя пълния си пакет технически услуги, но само с избор на обикновена поръчка. Касите на клиентските центрове също ще бъдат отворени за плащане в брой.

Центровете за услуги ще работят при стриктно спазване на мерките за безопасност, препоръчани от Здравното министерство: измерване на телесна температура, редовна дезинфекция на помещенията и работните места след всеки контакт с клиенти, проветряване и използване на предпазни средства от служителите на „Софийска вода“.

Задължително условие за посетителите остава носенето на маска при влизане в клиентските центрове и спазване на дистанция не по-малко от 2 метра. Секторите за изчакване ще допускат не повече от трима души.

Работното време за клиенти е организирано при следния график:
ЦОК ЦУМ: понеделник-събота: от 09:00 до 18:00 ч., от 13:00 до 14:00 прекъсване на дезинфекция

ЦОК Бизнес парк София: понеделник-петък от 08:00 до 17:00 ч., от 12:00 до 13:00 прекъсване на дезинфекция

ЦОК НАГ: понеделник-петък от 09:00 до 17:00 (клиентският център предоставя само технически услуги)

Междувременно, с отмяната на извънредното положение поради пандемията в страната, „Софийска вода“ започва поетапно да възстановява и изпълнението на планираните си ремонтни дейности за поддръжка на ВиК мрежата, както и  валидността на 30-ния срок за заплащане на фактури, регламентиран в Общите условия за предоставяне на ВиК услуги.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Нова година с нова Nokia от VIVACOM...

Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най- новия модел от среден клас Nokia 5.4. Смартфонът е отличен избор за...

Прочети още keyboard_arrow_right