Студентите в УНСС в София вече плащат онлайн наеми

Студентите в УНСС в София вече плащат онлайн наеми

Снимка: Столица.bg

Общо са 20 електронинте услуги, до които имат достъп кандидат висшистите

Студентите в УНСС в София, които ползват общежитие вече могат да плащат наемите си и онлайн. Електронното плащане е въведено от днес и категорично ще улесни кандидат висшистите.  Новата услуга е лесно достъпна през компютър и мобилни устройства.

Плащанията се извършват през информационната системата "Уеб студент" с всякаква валидна дебитна/кредитна карта, независимо от коя банка е издадена, а услугата е освободена от банкови такси., обясниха от УНСС.

Заедно с онлайн плащането услугите за студентски общежития стават четири. Освен наема, студентите могат да се възползват още от подаване на молба с възможност за избор на запазване на стая от минала година, справка за резултати от класирането и информация за месечните задължения на настанените студенти. Така пълнят пакет онлайн услуги за студенти вече наброява 20.

Подробностите за всички електронни услуги, които предлага УНСС на студентите могат да се видят на сайта на ВУЗ-а, където има и подробни указания за извършване на онлайн плащането, което бе от първите инициативи на новия ректор, проф. д-р Димитър Димитров, след встъпването му в длъжност.

"Идеята се роди на една среща между ръководството на УНСС, "Студентски столове и ообщежития" и Студентски съвет преди почти година. Водихме преговори с няколко банки и успяхме да освободим от такси плащанията през Уеб студент. Плащането през нашата система разработихме заедно с Борика, за максимална защита на личните данни и транзакциите", разказа Пламен Пенев, зам.-изпълнителен директор на поделение „Студентски столове и общежития“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Pay by VIVACOM става на 1 година и предлага на ползвателите физич......

По повод рождения си ден дигиталният портфейл Pay by VIVACOM предоставя на потребителите на приложението възможността да...

Прочети още keyboard_arrow_right