Декември чука на вратата, а въпросът „Къде ще посрещнем Нова година?“ звучи все по-силно. Само до преди няколко години изглеждаше почти невъзможно да избягаме от суматохата на големия град, за да отбележим новото начало, без да стягаме багажа и да правим сложни планове. Днес посрещането на Нова година в самата столица, но далеч от градския шум, е мисия възможна. Вкусни вълшебства, много артисти и пищна програма ни водят към спирка: ресторант MyChoice, в столичния квартал „Симеоново“.
Кулинарното убежище в полите на Витоша ще се превърне в арена на грандиозно бузуки парти, с което заедно ще отброим последните секунди на 2023 г. и ще посрещнем с нови надежди 2024-та.
(Вкус)на Нова година
Ресторант MyChoice ще посрещне 150 гости със завладяващо меню в уютна атмосфера. За всички, които искат да посрещнат с вкус 2024 г., екипът от шеф готвачи на ресторанта e подготвил специално тематично 4-степенно меню, деликатно допълнено от любими напитки. „С нетърпение очакваме настъпващите Коледни празници. С голямо вълнение и внимание към детайлите изготвихме менюто, с което се надявам да внесем топлина в празничната нощ на всички, с които заедно ще посрещнем новата година“, споделя Борислав Илиев, мениджър на ресторанти „My Choice”.
С полъх от Гърция
И тази година сцената на „My Choice” ще е завладяна от гръцки ритми и емоции. Специален гост в новогодишната програма на ресторанта ще е майсторът на баладите Христос Екзархос, чиито хитове ще бъдат изпълнени под съпровода на бузуки. Най-малките гости пък ги очакват щури игри и забавления с екипа аниматори от „Джули Марули“.
Партньор за всеки празник
През последните години ресторант MyChoice се превърна в точният партньор за всеки празник. Кулинарното бижу в полите на Витоша споделя специалните моменти, независимо дали става дума за корпоративни партита, бизнес срещи, сватби, кръщенета, коктейли, семинари или просто за спонтанна вечеря с близки приятели. Специално за рождените дни на най-малките екипът на ресторанта е подготвил празнични детски пакети. В MyChoice вече тече трескава подготовка и по изготвянето на ново меню, което ще изненада гостите с интересни предложения от новия пролетен сезон.
Коментари
Последни
Новините в София: Най-важното за деня 30 април 2024 г.
Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 30 април. Топлофикац... Прочети още...
Вдъхновяваща среща с Петър Стойчев на Летище София
Само дни след като преплува Гибралтар, на летище София се срещнахме със световноизвестния плувец и и... Прочети още...
Великденски яйца украсиха и градинката при метростанция "Фр. Ж. Кюри"
В навечерието на Великден ученици от 105. СУ „Атанас Далчев" в столичния район "Изгрев" подгот... Прочети още...
На 2 май възстановяват движението към София по "Струма"
Продължава разчистването на земна маса, след като подпорна стена на автомагистрала "Струма" се срути... Прочети още...
Виж също
closeЕРМ Запад и ТУ-Габрово ще си партнират в подготовката на специали......
Техническият университет–Габрово и ЕРМ Запад – компанията, която поддържа електроразпределителната мрежа в З...
Прочети още keyboard_arrow_right