Нели Беширова дава крила на родни таланти в рамките на Наградите за изкуство на Фондация "Стоян Камбарев”

Нели Беширова

Снимка: Нели Беширова

И тази година бизнедамата Нели Беширова няма да изневери на традицията и отново ще подкрепи връчването на наградите на фондация "Стоян Камбарев". Въпреки стреса, който преживяха през първата половина на тази година творците в цял свят заради пандемията от SARS-Sov-2, добрите начинания няма как да са под карантина.

Фондация “Стоян Камбарев” отново ще отличи най-ярките млади звезди в различни изкуства и ще освети пътя им към бъдещи творчески върхове. Сред благодетелите и тази година е бизнесдамата Нели Беширова, която от години подкрепя родните творци.

“Няма по-голяма радост от това да подадеш ръка на човек, когато едва е започнал да катери по стръмното и да повярваш в него толкова силно, че самият той да повярва в себе си”, коментира Нели Беширова.

“Развълнувана съм от новото съзвездие, което ще ни представи фондация “Стоян Камбарев” и се надявам да запомните имената им - един ден тези млади хора ще бъдат истински вдъхновители на новата епоха”, каза още Нели Беширова броени дни преди официалната церемония по награждаването.

Беширова благодари на организаторите от Фондаця "Стоян Камбарев”, които по думите й “работят неуморно и с много любов” и това личи във всеки един детайл. “В крайна сметка, когато се обърнеш назад виждаш един дълъг път, който, обаче е изграден от множества малки безценни моменти и точно те са важните”, каза в заключение Нели Беширова.

Сред гостите на официалната церемония ще бъдат Мария Илиева, Иво Димчев, Виктория и Пламен Боневи и далеч немалко други, отличили се с постиженията си в областта на културата и изкуството личности.

Тази година наградите за Полет в изкуството на фондация “Стоян Камбарев” ще бъдат връчени на 1 юли на пищна церемония в JOY Station, на която ще присъства ограничен брой публика при строги противоепидемични мерки, уточни Нели Беширова.

На събитието, както винаги досега, ще присъства голяма част от българския елит в различни области, тъй като церемонията по връчването на наградите се превърна в едно от най-престижните културни мероприятия в страната ни.

В това събитие се съчетават много изкуства и се създава дълготраен спомен в аудиторията. Наградата за полет в изкуството, носеща името на незабравимия театрален режисьор, се утвърди като най-дългоочакваният и престижен приз за млади творци в България, коментира Нели Беширова.

Журналистът Ники Кънчев за пореден път ще бъде водещ, като той е и сред най-добрите приятели и част от голямото семейство на Фондация "Стоян Камбарев".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right