„Сфумато“ с фестивал за младите творци „Малък сезон“ 2019

Малък сезон

Снимка: Сфумато

Театралната работилница „Сфумато“ организира фестивал за младите творци „Малък сезон“ 2019. Той ще се състои от 26 юни до 5 юли в София, съобщават организаторите. Събитието е посветено на 30-годишнината от създаването на театралната работилница.

Участие в него могат да вземат млади млади професионалисти и студенти от висшите училища за изкуства като крайният срок за кандидатстване е 14 юни. За десет дни събитието ще предложи изключително наситена артистична програма от всички изкуства. Основният акцент ще бъде поставен върху българската идентичност и собствените креативни идеи.

Програмата включа гости с представления от Норвегия, Франция, Люксембург, Австрия, Италия и Словения. Ще има и специални ателиета, като темите в тях са актьорски техники, танц и импровизация, хореография, физически и вокален пърформанс, драматургия, критическо писане, проектно писане и теория. За завършване на всеки ден от фестивала ще се провежда свободна дискусия за представления, акциите, четенията и ателиетата от изминалия ден. Целта е да се инициира диалог, който да спомогне развитието на работата им.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right