София Симеонова показва кътчета от „Стаята в теб“ (СНИМКИ)

photo_library
  • София Симеонова показва кътчета от „Стаята в теб“ (СНИМКИ)

    Снимка: София Симеонова

  • София Симеонова показва кътчета от „Стаята в теб“ (СНИМКИ)

    Снимка: София Симеонова

  • София Симеонова показва кътчета от „Стаята в теб“ (СНИМКИ)

    Снимка: София Симеонова

Фотоизложбата "Стаята в Теб" на младата, но много талантлива София Симеонова ще бъде открита тази вечер от 18:00 ч. в UniCredit Studio (пл. "Св. Неделя" 7).

София е едва на 18 години и само преди месец тя завърши Втора английска езикова гимназия "Томас Джеферсън" в столицата. Въпреки младостта си момичето има задълбочен поглед върху живота, интересува от човешката природа във всичките ѝ разновидности и обича да влага идеите си в малките, но значителни неща.

Ето какво казва тя за проекта си „Стаята в мен“:

Прекарвайки време в стаите ни, те се превръщат в отражение на естествената ни същност. Съдържайки нашите спомени, индивидуалност и желания, те ни помагат да открием кои сме всъщност. А когато изграждаме средата около себе си, влагайки част от нас самите, ние сътворяваме материалната действителност на цялото човечество.

Красивото в този проект не са само различните стаи със своите цветове и предмети, а фактът, че хората на снимките се съгласиха да разкрият себе си. Те споделиха своята личност, такава каквато е, за да покажат чара на несъвършенството.

Целта на фотопроекта "Стаята в Теб" е да ни подтикне да опознаваме истински хората около нас. Почти всяко дете подсъзнателно възприема стаята си като най-безопасното място, което съществува. Там то изразява най-съкровените си мисли и надежди. Това може да бъде под формата на декор или предмет, който поставя на определено място. Често всяко хоби, интерес или дори пристрастие е закачено на стената ни, но не винаги посетителите се интересуват достатъчно, за да прогледнат през него.

За мен процесът, в който снимах всички тези млади и интелигентни хора, бе повече от едно проучване. Запознанството ми с всеки един от тях и неговата история ме накара да разбера колко различни сме един от друг и колко си заслужава да се вслушваме в истинската стойност, която имат думите и действията на останалите.

Изложбата може да се види до 30 август.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right