Стартира първата национална културна онлайн платформа

Онлайн платформа за изкуство

Снимка: GoMarvel

Днес беше премиерата на първата национална културна стрийминг платформа, която обединява седемте основни изкуства - театър, опера, балет, кино, музика, живопис и толк шоу спектакли, и ги прави достъпни за гледане не само в България, но и в целия свят. Тя се нарича 7Arts.bg.

Премиерната програма на платформата включва някои от най-обичаните представления на Народен театър Иван Вазов, подбрани нови български филми, модерните стенд ъп комеди спектакли, интересни изложби на изявени български художници,  разнообразни концерти на най-известните и обичани родни музиканти, специално безплатно съдържание за най-малките.

В програмата на 7Arts.bg съвсем скоро ще могат да се гледат и „Куклен театър за деца и възрастни“ от Държавен Куклен Театър Стара Загора, както и „Дон Кихот“.

В това виртуално пространство седемте жанра на изкуството са достъпни за всички в най-доброто си качество и биха могли да се гледат отвсякъде и по всяко време – ключова функционалност, която обуславя и мотото на 7Arts.bg – Изкуството през нов поглед.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right