Театърът на армията представя "Забранените фокуси на Ненчо"

-

Снимка: Театър "Българска армия"

Най-мащабният илюзионен спектакъл в България ще представи театър "Българска армия". Някои от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър, твърдят от Армията.

"Това е магично шоу, невиждано досега, с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и… малко тъга. Спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията. Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого", казват още от столичния театър.

В спектакъла зрителите ще видят "левитация”, "изчезване”, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет. В ролята на новата асистентка на Ненчо ще влезе публиката Лара Златарева, позната от екрана като кака Лара. Тя ще се опита да разкрие дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са "забранени“.

"Въображението е по-силно от знанието - само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал", казва режисьорът на спектакъла Емил Марков.

"Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно", казва за спектакъла самият Ненчо Илчев.

Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката. Със своето шоу двамата гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.

Шоуто ще можете да гледате на 15, 16 и 17 април в театър "Българска армия" в София.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right