Новините в София: Най-важното за деня 15 декември, 2019 г.

София вечер

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 15 декември 2019 г.

Нови триколки ще обслужват столичните паркове(СНИМКИ)

Два броя нови електро триколки ще обслужват софийските паркове, 100% еко и 0% вредни емисии, се вижда в социалната мрежа.

Протест блокира столичния бул. „Ломско шосе“

Протест ще блокира днес,15 декември, бул. „Ломско шосе“ при ул. „Лазарица“ след 14 ч, съобщават от Офнюз. Недоволни от отчуждаване на земите им граждани ще протестират. Предлагат им цена от 0.15 лв и 25 лв на кв.м., за да бъде разширен булевард „Ломско шосе“ от метростанцията до околовръстния път.

Снимки за телевизионна продукция затрудняват трафика по „Московска“

Снимките за телевизионната продукция „Абсентия“ ще наложат някои промени в организацията на движение по ул. „Московска“ в София, съобщават от Пресцентъра на Столична община.

Пострадалото в петък момиче е в стабилно състояние

Момичето, което пострада в петък на бул. „Никола Вапцаров” в столицата, е в стабилно състояние, съобщава Нова ТВ. То е настанено в Детската травматология на „Пирогов”. Лекарите споделят, че 14-годишното момиче е стабилизирано и в нормален пост-оперативно състояние.

Тръгва конкурс за разширяване на Националната библиотека

Очаква се да бъде обявен конкурс за идеен проект за разширяване на сградата на Националната библиотека от Обществения съвет към институцията. Това стана ясно на пресконференция по повод 141 години от създаването на библиотеката от думите на Кирил Вълчев, член на съвета, журналист и юрист.

Гео Милев и Яворов започват седмицата без вода

Планови ремонти на „Софийска вода“ в някои части на столицата в понеделник, 16 декември, ще наложат спирането на водата в тези райони.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 14 май 2024 г....

Времето на 14 май 2024 г. Предимно облачно с кратки превалявания от дъжд ще е времето днес в София. Сутринта е около 8 ...

Прочети още keyboard_arrow_right