Новините в София: Най-важното за деня 20 септември, 2019 г

София вечер

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 20 септември 2019 г.

Шест коли се удариха на Владая

Шест автомобила се удариха късно снощи на пътя София- Перник в района на Владая. Пътят е бил мокър от падналия дъжд. На завой шофьор губи контрол над колата си, завърта се и се удря в канавката. Появява се втора машина, която се удря в първата, съобщава bTV.

 Вандали повредиха бетона на новострояща се площадка до бл. 531 в "Люлин" (СНИМКИ)

Вандали повредиха бетона на новострояща се детска площадка до блок 531 в "Люлин" 5. На снимки, които пусна в социалната мрежа кмета на района, се виждат  множество стъпки по все още  пресния материал.

Роднини на починала жена: Тя е третата жертва на убийците от Негован

Близките на мистериозно починала жена смятат, че тя е станала третата жертва на убийците от Негован. Тя се казва Цветанка Стоянчева и е на 85 години. Живеела в квартал "Гео Милев". Държала в дома си 70 000 евро от изтъргуван имот. Апартаментът ѝ бил продаден на Петър Петров от Радомир, а пълномощник е бил Пламен Шлапашки.

Йорданка Фандъкова: Върнаха ни сградата на "Пиротска", става детска поликлиника (ВИДЕО)

Общинското здравно заведение ще е готово до няколко месеца, имаме пари за ремонт и оборудване, каза кметът София ще има първата специализирана детска поликлиника. Сградата на Центъра по наркомании ще бъде освободена и на нейно място ще се изгради нова, модерна и оборудвана със съвременна апаратура общинска детска поликлиника.

Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 24-29 септември

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Нова зелена зона свързва Люлин със Западен парк (СНИМКИ)

Проектът е готов, пусната е процедура за избор на изпълнител, строителството започва най-късно през пролетта, съобщи районният кмет Милко Младенов

Изведоха Полфрийман от Софийския затвор

Джок Полфрийман бе изведен от Софийския затвор, но от Дирекция "Миграция" не разрешиха той  да говори с медиите. Единствено, което се чу, че австралиецът благодари на заместник-началника на затвора.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 26 април 2024 г....

Времето на 26 април 2024г.: В петък ще е значително по-топло и с повече слънчеви часове. В следобедните часове в планин...

Прочети още keyboard_arrow_right