Новините в София: Най-важното за деня 21 май 2023 г.

Новините в София: Най-важното за деня 21 май 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 21 май 2023 г.

Звезди пеят благотворително във столичния Военен клуб в подкрепа на децата от Турция

Родни звезди ще пеят тази вечер в 19 часа в столичния Военен клуб. В благотворителния концерт в подкрепа на децата от Турция, пострадали от зловещото земетресение, на сцената излизат Силвия и Теди Кацарови, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Есил Дюран, "Палавите Ноти" и други. Събраните средства на концерта "Децата на България помагат на децата на Турция" ще се помогне за изграждане на училище и детска градина в турския град, пострадал от земетресенията.

В София и още 10 града искат строги санкции за шофьорите нарушители

И днес столичният булевард Сливница беше блокиран от недоволството на граждани срещу шофьорите нарушители. Преди 10 дни на булеварда бяха убити Ани и Явор, а нарушителят - 18-годишен младеж, си съсипа живота. От 9 май - денят на трагедията, до днес столичани протестират всеки ден на пешеходната пътека, където бяха пометени младите хора. И днес те отново се събраха в 11 часа и с едноминутно мълчание почетоха паметта на Ани и Явор.

Шофьор е с черепно-мозъчна травма от катастрофа на "Т. Александров" (СНИМКИ)

Другият водач е с нервна криза. Сблъсъкът е станал на празен булевард в 6 часа сутринта, при метростанция "Константин Величков". При удара едниният автомобил се ударил в строителна площадка и се запалил. Веднага на мястото са пристигнали две линейки на Спешна помощ.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 1 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 1 май. Отмениха решението за създаване н...

Прочети още keyboard_arrow_right