Времето и предстоящите събития на 2 юли 2019 г. в София

София

Снимка: Столица.bg

Времето на 2 юли

Времето в столицата днес ще слънчево и моного горещо. Минималната температура е 17 градуса, а максималната ще достигне до 35-37 градуса, превалявания не се очакват, съобщава prognozata.bg

Предстоящи събития за 2 юли

09.30 часа В зала „Европа“ в Конгресен център „Глобус” на КНСБ ще се проведе форум на тема: „Работно време, извънреден труд и сумирано изчисляване на работното време. Работно време и време, посветено на личния живот и семейството“.

10.00 часа На полигона на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ в село Панчарево в присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова ще се проведе учение в ситуация на буря. 

10.00 часа В сградата на КТ „Подкрепа“ /зала „Мецанин“/ ще се проведе пресконференция за предстоящ протест за актуализация на минималния размер на допълнителното възнаграждение за нощен труд, организиран от Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и Синдикат на служителите в затворите в България и подкрепен от Конфедерация на труда „Подкрепа“. 

10.00 часа В сградата на фирма Риск Инженеринг ( ж.к. „Павлово“, ул. Вихрен № 10) ще се проведе среща с медиите на тема: „Защо АЕЦ „Козлодуй“ и АЕЦ „Белене“ не могат да бъдат втори Чернобил“.

10.00 часа В зала №1 на Военния клуб ще се проведе демонстрация на симулатори за куполи на бронирани машини на John Cockerill Defense.

11.00 часа В София Хотел Балкан ще се проведе дискусия по повод началото на Финландското председателство на Съвета на ЕС. 

11.00 часа В Кръгла зала на Националния исторически музей ще бъде открита уникална изложба „Родени в пламъци“. 

11.00 часа
В Библиотечно-информационен център на ХТМУ ще се проведе пресконференция и официална церемония по повод приключване на строително - ремонтните дейности по проект за реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в учебен корпус във висшето училище. 

13.00 часа
Часа Столична община организира раздаване на минерална вода на четири пункта – на площадното пространство при храма „Св. Неделя”, на пл. „Орлов мост" при езерото „Ариана”, на пилоните на Националния дворец на културата и на пл. „Славейков“.

15.00 часа В зала „Запад“ на Народното събрание ще се проведе заседание на 
Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

17.10 часа В зала „Кристал“ на хотел „Силвър хаус“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие Регионална академия „Европейската перспектива за Западните Балкани“. 

18.00 часа В храм „Света Петка“ в кв. „Орландовци“ тържествено ще бъде посрещнато копие на чудотворната иконата на Света Богородица „Скоропослушница“, изографисана в манастира Дохиар в Света Гора.

Още интересни събития от днешния ден- ТУК

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 25 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 25 април. Благовест Георгиев остава неза...

Прочети още keyboard_arrow_right