Община Костинброд откри две нови детски площадки

photo_library
 • Община Костинброд откри две нови детски площадки

  Снимка: Община Костинброд

 • Община Костинброд откри две нови детски площадки

  Снимка: Община Костинброд

 • Община Костинброд откри две нови детски площадки

  Снимка: Община Костинброд

Община Костинброд откри две нови детски площадки в с. Драговищица и с. Голяновци, това стана днес в деня на покровителя на семейството- Свети Мина.

Костинброд спечели два проекта в началото на годината. Проектите са от конкурса на МОСВ и ПУДООС за „Чиста околна среда 2021“ на тема „Обичам природата и аз участвам“.

Нова детска площадка беше изградена в село Драговишица. Съоръженията в нея са по ПУДООС, а оградата, пейките и алеята са финансирани от община Костинброд, съобщават те.

Преди броени дни е била открита детска площадка, дарение от Регионално ДЕПО-Костинброд, в близост до обновения площад. От днес село Драговищица ще разполага с 2 детски площадки за малчуганите от второто по-големина село в Костинброд.

Днес в 11.00 часа, Отец Желязко е отслужи водосвет за здраве. На освещението са присъствали зам. кметовете на община Костинброд инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов, Албена Виденова, която е кмет на с. Драговищица, общинските съветници:

Камелия Велкова, Мариян Младенов и г-н Иван Иванов, Борислав Борисов-кмет на с. Петърч, служители от общинската администрация,служители от социални центрове и жители на селото. Вторият проект на Предприятието за управление на дейностите се намира в с. Голяновци. Там бе изграден кът за отдих за малки и големи, с детски съоръжения и стрийт фитнес.

Освен детска площадка и обновения площад, скоро ще бъде открит и нов пенсионерски клуб за нуждите на пенсионерите от клуб „Жар-Голяновци“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Александра Жекова: Откраднаха сноуборда на едно от нашите деца...

Откраднаха сноуборда на 15-годишната състезателка в снежния спорт Андреа Коцинова. По думите на детето това се е случило...

Прочети още keyboard_arrow_right