Честит рожден ден на Столица.bg

Честит рожден ден на Столица.bg

Снимка: Столица.bg

Екипът на Столица.bg благодари за пожеланията по случай празника на медията - 4 години от създаването. Продължаваме да бъдем все така енергични и да даваме достоверна, бърза, коректна и адекватна информация на нашите читатели. Всичко, което се случва в София и за добруването на софиянци е наша кауза.

Благодарим ви!

 

Честит празник на Столица.bg!
Поздравявам Столица.bg с навършването на 4 години от създаването на информационния портал, който следи промените в живота на столицата през последните години. Вашето издание отразява развитието на София – успявате на проникнете във всеки квартал и район, но и да покажете големите национални събития на територията на София - град с близо 8000-годишна история, който днес е сред най-динамично променящите се в Европа.

Само за 4 години с достоверна информация, професионализъм, критичен поглед и любов към София вие печелите доверието на все повече читатели. Благодаря на екипа на редакцията за интереса към работата на Столична община и проектите, които реализираме в София.

Пожелавам здраве и много успехи на Столица.bg и всички нейни читатели.

Йорданка Фандъкова, Кмет на София

 

Честит празник на София и екипа на Столица.bg!

Вече няколко години вие сте неизменна част от информационния живот на столицата. Благодаря ви, че всички важни за града ни решения намират изражение във вашето издание по бърз и коректен начин!

Бъдете здрави и успешни!

Елен Герджиков, Председател на Столичния общински съвет

 

Столица.bg е медията, която изцяло се е посветила на нашия град София. С професионализъм, бързина, обективност и качество успява да хване пулса на мегаполиса и да държи читателите си информирани за постиженията, проблемите и решенията им, които вълнуват софиянци.

Четири години е крехка възраст за човека, но е достатъчно време едно издание да се утвърди на медийния пазар и Столица.bg го постигна.

Пожелавам на екипа, от свое име и от името на групата общински съветници от БСП, здраве, лично щастие и още много професионални успехи!

Честит рожден ден, Столица.bg!

Калоян Паргов, Председател на БСП – София и на групата на „БСП за България“ в СОС


Да поздравим екипът на Столица.bg за това, че вече четири години неуморно отразяват общинските работи, търсят, питат и предоставят информация на столичани. Четири години в тази обострена обществена и медийна обстановка не са никак малко. Въпреки всички препирни, спорове, караници гражданите се нуждаят от обективна информация и то на време. Пожелавам на екипа на Столица.bg да продължава в същия дух – да информира, да следи всички важни теми за софиянци и да бъдат все така равно отдалечени от всички. В днешно време това е важно.

Карлос Контрера, Председател на групата на "Патриоти за София" в СОС

Честит празник на нашия град! Да си пожелаем здраве, мъдрост и вяра в тези трудни дни.
Честит рожден ден на Столица.bg! Благодарности на целия екип за Вашия професионализъм, който отстоявате.
Продължавайте да търсите всички гледни точки и да ни държите будни, за да можем заедно да решаваме предизвикателствата на деня!

Малина Едрева, Председател на Постоянната комисията по образование образование, култура, наука и културно многообразие и председател на групата на ГЕРБ-СДС в СОС

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли предложения от Трифонов кабинет?
 • Да, Слави ще направи правителство. (27%, 190 Гласове)
 • Не, нямат достатъчно депутати. (36%, 252 Гласове)
 • Не се интересувам от политика. (2%, 14 Гласове)
 • Нови избори. (27%, 190 Гласове)
 • Незнам, време е за плаж. (7%, 49 Гласове)
Общо гласували: 695 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Заради високите температури в София: Отново оросяват улици и буле......

Заради високите температури  продължава оросяването на основни улици и булеварди в София. Дейностите започнаха след...

Прочети още keyboard_arrow_right