1200 каратеки от 14 държави идват за „София оупън“

1200 каратеки от 14 държави идват за „София оупън“

Снимка: София - европейска столица на спорта

Повече от 1200 участници от 14 държави се събират за най-голямото карате събитие у нас – „София оупън – купа на президента на Република България“. Събитието ще се проведе тази събота – 13 май, в столичната зала „Асикс Арена“.

Броят на състезателите е рекорден за историята на състезанието. Между участниците има редица световни и европейски шампиони и медалисти.

Десетото издание се организира от безапелационния шампион на България за последните 13 години - СК Цанев, с партньорството на БНФК, Президентството на Република България и Фондация „София - европейска столица на спорта“.

Откриването е предвидено за събота в 10:00 ч. в присъствието на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, представители на Президентството, зам.-министъра на образованието и науката Надя Младенова, зам.-председателя на „София – европейска столица на спорта“ Анатоли Илиев, почетния президент на СК „Цанев“ и голям шампион от близкото минало Йордан Кондов, както и много други приятели на спорта.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right