Алекс Николов пожела успех на волейболните звезди от турнира на родния си „Левски“

Алекс Николов пожела успех на волейболните звезди от турнира на родния си „

Снимка: Sport PR Events Managment

Новата голяма звезда на българския волейбол Александър Николов изпрати специално послание към звездите на бъдещето, които се събират в София за третото издание на силния международен турнир, организиран от ВК „Левски“.

Турнирът ще се проведе от 21 до 23 декември в спортна зала "Левски София". Участие ще вземат общо 12 отбора – момчета и момичета до 16 години.

„Здравейте, аз съм Алекс – юноша на „Левски“ и настоящ състезател на „Лубе“. Благодаря на всички, които се включиха в третото издание на нашия турнир „А1 Звезди на бъдещето“. Пожелавам ви успех занапред и много здраве“, каза Алекс Николов във видео от Италия към талантите, които се събират в българската столица.

Така основната фигура в българския национален отбор за мъже и сребърен медалист от последния сезон на италианското първенство с „Лубе“ показа и уважението си към своя роден клуб „Левски“, и продължаваща ангажираност с политиката на „сините“ за изграждане на таланти, които да бъдат част от доброто бъдеще на българския волейбол.

Преди него специални видеопослания към участниците на силния международен турнир в София изпратиха звездата на Италия Иван Зайцев, треньорът, превръщащ отборите си в машини за печелене на златни медали - Даниеле Сантарели, италианската националка от български произход Офелия Малинов и европейската шампионка с националния отбор на Русия Ксения Парубец.

Италианският “Перуджа“, сръбският „Цървена звезда“, руският „Нижни Новгород“, полският „Стежица“ и българските „Левски София“ и ЦПВК ще участват в турнира при момичетата.

Италианският „Дяволи Роза“, руският „Факел“ (Нови Уренгой), сръбският „Цървена звезда“ и българските „Левски София“, „Берое“ (Стара Загора) и „Люлин“ са участниците в надпреварата при момчетата.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right