Волейболният „Левски“ призовава фенове да влязат в „синьото“ семейство

Волейболният „Левски“ призовава фенове да влязат в „синьото“ семейство

Снимка: ВК "Левски"

Волейболистите на „Левски“ Симеон Николов, Владимир Гърков и Владислав Иванов честитиха победата над ЦСКА на всички левскари и призоваха своите фенове, които вярват в „синята“ идея, да станат част от дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София", съобщават от клуба.

Кампанията стартира официално с дербито срещу „червените“ в навечерието на Нова година. „Левски“ успя да надвие съперника с 0:3 гейма.

 „Много се радвам, че стартира нашата кампания „Съмишленик на Левски“, и то с победа срещу ЦСКА. Ако вярвате в нас, ще се радвам да ни подкрепите. Бъдете здрави. И само „Левски“, заяви в специално видеопослание капитанът на „сините“ Владислав Иванов.

Волейболен клуб „Левски София“ стартира специална кампания за всички, които възприемат каузата като своя.

С края на 2023 и началото на 2024 г. всички желаещи вече имат възможност да влязат в "синьото" семейство и да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Това ще бъде възможно чрез програмата „Съмишленик на Левски“. Тя свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК "Левски София" ще подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик".

Повече информация може да бъде намерена на официалния сайт на Волейболен клуб „Левски“.  

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right