Волейболният Левски София със специална изненада за „златен“ съмишленик

„Левски София“ със специална изненада за „златен“ съмишленик

Снимка: ВК Левски София

Волейболният „Левски“ направи специална изненада на привърженик на клуба, включил се в новата дарителска програма „Съмишленик на ВК Левски София“. Притежателят на златна карта “Съмишленик” Светлин Николов получи фланелка с автографи  от всички състезатели  на мъжкия отбор. Тя му бе връчена лично от Светослав Гоцев, съобщават от клуба.

„Още от малък съм запален по волейбола. Следя изявите на „Левски“ от дете, фен съм на "Левски" от моите детски  години. Моите родители  ме запалиха. Затова реших да стана съмишленик на „Левски“, за да помогна в развитието на младежкия спорт в клуба. Вярвам в програмата „Съмишленик“ - това е емблема за развитието на българския спорт“, заяви Светлин Николов.

От волейболния клуб вече приветстваха с „добре дошли в семейството“ първите 50 души, подкрепили основната мисия на клуба да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество.

Дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София" свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК "Левски София" подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик".

Пълна информация за това как се става "Съмишленик" на ВК "Левски може да бъде намерена на официалния сайт levskivc.bg.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right