Бербатов окуражи националите по щанги в залата в Дианабад

Бербатов окуражи националите по щанги в залата в Дианабад

Снимка: Българска федерация по вдигане на тежести

Димитър Бербатов окуражи днес българските национални състезатели по вдигане на тежести. Появата на световно известния футболист предизвика истинска еуфория тази сутрин в залата на спортен комплекс Дианабад в София.

Срещата бе по инициатива на президента на Българската федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид с цел най-добрите ни щангисти да се запознаят директно с опита и примера на един от най-успелите ни сънародници в последните години, похвалиха се от федерацията по вдигане на тежести.

Бербатов сподели с националите своето виждане за ролята на мотивацията в спорта и на себераздаването при постигане на успехите. В непринуден разговор един от голмайсторите на английската Висша лига отговори на многото въпроси за баланса между талант, труд и непримиримост в преследването на победата. Бившият играч на "Тотнъм", Манчестър Юнайтед и националния отбор поздрави щангистите като представители на един от най-успешните български спортове в историята и им пожела успех на предстоящите важни изпитания през следващите месеци.

Най-добрите ни щангисти се подготвят в момента за световното първенство за младежи в началото на май в Гърция и за европейския шампионат за мъже и жени от 25.05 до 05.06 в Албания. Срещата на Бербатов с националите по вдигане на тежести завърши с много селфита, автографи и общи снимки за спомен.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right