Финалът за Купата на България: Пуснаха 50 % от капацитета на стадион "Васил Левски"

За финала от Купата на България: Пуснаха 50 % от капацитета на стадион "Вас

Снимка: Столица.bg

Финалният мач за Купата на България между отборите на ЦСКА и Арда ще може да се играе на 19 май пред близо 22 000 зрители. Промяната идва след като капацитетът на Националния стадион "Васил Левски" бе увеличен на 50%. Информацията бе съобщена на среща в здравното ведомство, съобщават от "Монитор". На срещата присъстваха  изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков и предводителят на "червената" агитка Иван Велчев - Кюстендилеца. Първоначалната заповед беше за общо 4 000 зрители на мача. След доста декларации и изявление се стигна до споразумение със здравните власти и капацитетът беше увеличен.
 
"Срещата беше много кратка, ползотворна. По общо виждане на нас като ръководство на ЦСКА, на фенската организация, включително и на министерството на здравеопазването, се взе решение да бъде отворен капацитета на стадиона с 50% от възможностите. Ние сме доволни. Благодаря на служебния министър на здравеопазването за този компромис, за този жест. Надявам се, че няма да разочароваме това доверие. Ние желаехме такава среща да има и по-рано, но тя не зависи от нас. Има органи, които решават това. Има 24 часа, които са на разположение. Билетите ще бъдат продавани вероятно и по касите на "Васил Левски", коментира след срещата Пламен Марков.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Задължения към НАП спират финансирането на БФВТ от ММС...

Задължения и нередовни документи спират финансирането на Българската федерация по вдигане на тежести. Родната централа в...

Прочети още keyboard_arrow_right