Футболист на ЦСКА 1948 изгърмя с допинг

Футболист на ЦСКА 1948 изгърмя с допинг

Снимка: Фейсбук

Състезателните права на Димитър Видев са спрени, очаква се отварянето на проба Б

Футболистът  на ЦСКА 1948 Димитър Видев е с положителна допинг-проба и с временно спрени състезателни права от родната Антидопинговата комисия, съобщава сайтът на Антидопинговата агенция.

Нападателят е бил проверен на 27 юли, а правата му са били спрени на 18 август. Към момента в графата за забранения препарат е посочен само код - GW1516 (С4), С4 е групата на забранените хормони и метаболитни модулатори. Очаква се отварянето и анализ на проба Б.

След съобщението за положителния допинг-резултат Димитър Видев е освободен от софийския футболен клуб. Нападателят играеше за втория тим на "червените" във II лига. През този сезон има три мача, като и трите са изиграни в периода между дадената проба и излизането на резултата, съобщава bTV.

23-годишният футболист е юноша на "Берое", а в мъжкия футбол е играл за "Загорец", "Ботев" Гълъбово, френския "Фонтен" и "Янтра".

С положителен допинг-тест е и Иван Петров джудо от СК ЦСКА, проверен по време на състезание на 6 юни т. г. В пробата му е открит забранен диуретик - фуроземид (С5). С  норандростерон (метаболит на нандролон- С1) е хванат щангистът Радослав Овчаров от  „Славия“ по време на състезание през май. Правата са му спрени през август.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right