Икарди, Зиеш, Тринкао... - Топ футболистите с нови отбори от следващия сезон

Футболни отбори

Снимка: Canva

Футболният сезон може да не е приключил - за някой дори не е започвал - и вече можем да забележим онзи специален момент, когато всички медии се вълнуват от договорите на футболистите. Както всички сме подозирали и тази година ще забележим големите футболни грандове да се впуснат в едно сериозно футболно наддаване, с което ще успеят да привлекат възможно най-добрите играчи на пазара.

И докато това удоволствие може да излезе много скъпо, не трябва да забравяме, че трансферите винаги са били по-лесната възможност, отколкото инвестирането във футболните школи, а и нека не забравяме, че всеки следващ сезон означава чисто начало и равен старт, а какъв по-добър старт от наличието на скъпи и качествени играчи.

Както вече сте забелязали, заглавието подсказва, че настоящата тема ще е фокусирана върху онези футболни наемници, които ще предложат своите умения на правилния отбор срещу правилното заплащане. Не трябва да забравяме, че голяма част от футболистите идват със самочувствие и понякога предусещат, че новото ръководство е на път да ги игнорира. И така първото име, което изненада пресата е това на Алваро Мората.

 

Мората се оказва един от футболистите, които дълго време търсеха своя шанс да блестят в редиците на Челси, но за жалост все нещо не достигаше. Испанецът искаше да помогне на отбора си и да върне онова славно минало, но след като стана ясно, че е заложил на грешния отбор, Атлетико Мадрид побързаха да го привлекат в своите редици. Източници коментират, че дюшекчиите са заплатили близо 50 милиона паунда, което е почти двойно на реалната стойност на Алваро, следователно имат надежди и в следващия сезон ще трябва да видим как се оправдват.

 

Мауро Икарди е друго интересно име, което дълго време се луташе между отборите. Интер така и не го оцениха, предоставиха го под наем на Пари Сен Жермен и след това сякаш забравиха за него. За съжаление, когато дойде времето за правенето на покупката, Интер вече имаха значително завишена цена за аржентинеца. Единственият проблем е, че Икарди все още не е достигнал пазарна цена от 70 милиона, а и французите използвала промоцията, за да го закупят за 45 милиона. Практически са смъкнали 10 милиона паунда, което не е никак зле. Феновете на ПСЖ могат не само да следят представянето на Икарди, но и да се възползват от платформата на палмс бет за поставянето на залози през следващия сезон, когато Икарди ще трябва не само да прави име, но и да се бори с имена като това на Неймар.

 

Ситуацията в Челси е интересна. Един играч напуска, за да направи място на друг. Хаким Зиеш дълго време служеше вярно на Аякс, но както забелязваме, нуждата от млади и качествени футболисти е на много високо ниво на острова, точно по тази причина ще забележим, че двата отбора са се разбрали без никакви усилия за цената на Хаким. Той струва 36 милиона и точно толкова са били преведени на холандския отбор.

 

Миналата година е имало много разочаровани футболни фенове на шпорите, които до последно се надяваха, че ще успеят да се завърнат с титлата у дома. За съжаление Клоп охлади тези страсти, а междувременно можем да забележим, че Тотнъм пазарува много сериозно и привлича скоростни играчи като Джовани Ло Селсо. Аржентинецът пристига от школата на Реал Бетис, само на 24 години е дори ляга по-евтино на англичаните. Как ще го промени школата, можем да видим в следващия сезон.

 

Дойде ли време за трансфери, Барселона може да изненадва много . Това е отборът, който някога използва един от най-големите футболни наемници - Ибрахимович и по всичко личеше, че заложи на грешния кон, особено след като Ибра се оказа много костелив орех. Днес погледът е насочен към Тринкао и испанците са готови да заплатят почти двойно по-висока цена за португалеца. Друг е въпросът дали класата ще достигне един друг известен португалец, който днес играе в Ювентус.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right