От ЦСКА: Люпко Петрович сам си тръгна от ЦСКА

Люпко Петрович напусна Армията

Снимка: cska.bg

Помощници ще водят мача на "армейците" срещу Витоша (Бистрица) в събота

Футболният ЦСКА отново е без треньор. Досегашният селекционер Люпко Петрович сам си е тръгнал от "Българска армия". Това се съобщава на сайта на футболния клуб. Ръководството на клуба са направили всичко възможно да го задържат, но сръбският специалист е бил категоричен, че си тръгва.

По-рано Петрович каза, че остава треньор, но не беше сигурен дали ще води тренировката сутринта. След това Гриша Ганчев, заяви пред topsport.bg, че селекционерът запазва поста си. Очевидно нещо е преляло чашата на Люпко, променил е решението си и си е тръгнал от ЦСКА. Вчера Трибуна Сектор Г излезе с официална позиция, в която феновете заявяват, че търпението им вече е изчерпано.

"Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович занапред няма да бъде начело на отбора. След среща със собствениците на клуба, той декларира намерението си да напусне поста, поемайки своята отговорност за представянето на тима", пише в сайта на ПФК ЦСКА.

В предстоящия мач в събота срещу Витоша (Бистрица) "армейците" ще бъдат водени от помощниците на Петрович, уточняват от клуба.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right