Поетът-боксьор Палми Ранчев ще проведе семинар по бокс в София

-

Снимка: ABC FIGHT CLUB

Треньорът Палми Ранчев не спира да се развива и успешно да съчетава бокса и литературата. Тези дни той се завърна в България за представянето на двете си най-нови книги – „Хаосът в играта на джаги“ и „Под шапката на скитника – подреждане на уличните безпокойства“.

Между ангажиментите и срещите с читатели в столицата и страната, той ще проведе и станалия традиционен семинар и тренировка по бокс, съобщават организаторите от ABC FIGHT CLUB.

Тренировката е подходяща за професионалисти и за любители. Тя ще се проведе на 1 април, събота, в СК „Файт“ на Националния стадион „Васил Левски“, зала 6Г в столицата.

Палми Ранчев е дългогодишен треньор в „Олимпийски надежди“ и в националния отбор, всепризнат специалист в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи. На семинара в събота ще обърне внимание върху усъвършенстването и на стандартни, и на нетипични техники в бокса. Това е възможност за всички, които искат да почерпят от неговия опит.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right