Засилено полицейско присъствие в София заради футболна среща

Засилено полицейско присъствие в София заради футболна среща

Снимка: Столица.bg

Мачът ще е в неделя

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасността на движението в София във връзка с предстоящата футболна среща. Тя ще се състои на 6 март от 14.00 часа на Национален стадион ”Васил Левски” между ПФК „Левски“ И ПФК „ЦСКА-София“.

Полицейски служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускане на инциденти на територията на столицата. На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболната среща. Взети са мерки за недопускане на посетители с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия.

Ще се допускат малолетни на територията на стадиона, но само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. Такава декларация може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят също така и за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние и за носене на забранени предмети и вещи.

За да се избегне струпване, входовете на стадиона ще бъдат отворени по-рано – още в 12.00 часа.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right