IV Фестивал „Етюди и приятели“ ще се проведе в ДНК

Eтюди

Снимка: Столична община

IV Фестивал „Етюди и приятели“ ще се и тази година в ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс. Събитието ще започне на 19 юни и ще продължи до 28 юни. 

„Етюди и приятели“ е една утвърдена платформа за визионери, български и чуждестранни, срещащи в една вечер разнообразието на танца. Началото ще бъде дадено тази вечер от 19:30 часа с представлението „Съвършено розово“ на Ива Свещарова. То получи номинация за награда „Икар” за постижения в съвременния танц и пърформанс.

На 20 юни отново от 19:30 часа в ДНК ще бъде представен един нов и сюрреалистичен свят изграден от светлина. Зрителите ще могат да видият „Не-видим“ на Зорница Стоянова. На 21 юни в същия час ще гостува Деница Дикова със спектакъла „VOYAGER”, а 22 юни Ива Свещарова и Вили Прагер се заемат със задачата да произведат щастие с награденият с ИКАР 2019 спектакъл „Произведени за щастие“.

Програмата ще продължи на 24 юни със спектакъла „Здравей! Харесвам те! А сега се съгласи с мен!“.  25 юни е отреден с спектакъла „Heroes”, а на 26 юни от 19:30 ч. гостува представлението „Digital Footprints” на Гун Лунд (Швеция).

Фестивала ще завърши на 28 юни от 19:30 часа със серията „Off the wall” и „See you somewhere“ . Билетите за спектаклите са налични на касите на НДК, а също и онлайн.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right