Йорданка Христова с концерт във Военна академия в София

Йорданка Христова с концерт във Военна академия в София

Снимка: БНР

“Обич разпиляна” ще звучи в зала “Тържествена” на 14 декември

 

Една от най-обичаните родни изпълнителки, любима на поколения българи – Йорданка Христова, ще представи своя концерт-спектакъл “Обич разпиляна”, на 14 декември, oт 20 ч. в зала “Тържествена” – залата на Военна академия в София.

Примата ще изпълни едни от най-големите хитове в репертоара си, събрани в един красив и вълнуващ, музикален спектакъл. Малко преди Коледа, Йорданка Христова ще подари на феновете си нейната обич и обещава да ги зареди с чудесно, празнично настроение. В концерта ще прозвучат неостаряващи нейни песни като: "Ще продължавам да пея", "Делфините", "Песен моя, обич моя", "Тъмно червена роза", "Гергьовден", "Лиляно, моме" и още много други, съобщиха организаторите. Спектакълът е под режисурата на Тодор Мадолев и по сценарий на Юлия Манукян.  Концертът се реализиран под диригентството на Левон Манукян и с участието на Симфониета - Разград и балет.

Билети за спектакъла “Обич разпиляна”, на 14 декември, можете да намерите в системата на Ticketportal.bg и на място, на входа преди концерта. Зала “Тържествена” се намира в сградата на Военна академия – на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 82 (вход откъм булеварда). Цената на билетите е от 25 до 40 лв., според мястото в залата.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Национална изложба в София представя българския исторически комик......

Изложбата „София комикс експо - 2024“ тази година е посветена на историческите комикси, съобщават организато...

Прочети още keyboard_arrow_right