Културен гид събира на едно място събитията през летните месеци в София

културен гид

Снимка: Дирекция "Култура" на Столична община

Културен гид е събрал на едно място събитията, които се правят през юли, август и септември в София на открито и са със свободен вход за гражданите.

КалендАрт на Столична община е в две издания – на български и на английски език. Книжното издание може да бъде намерено в информационни центрове, хотели, културни институции, магазини и на локациите, на които се провеждат събитията.

Всяка година Столична община има през летните месеци програма с културни събития, които се провеждат на открито и достъпът до тях е безплатен. Тази година програмата включва 55 концерта, а децата се забавляват с представления и програми.
Лятна сцена „Борисова градина", парк „Заимов", Южен парк, Градина „Св. Седмочисленици", пл. „Св. Неделя", пл. „Бански", Западен парк, пл. „Славейков", Лятна сцена при НДК (Кино „Кабана") и други пространства в столицата в сутрешните и вечерни часове са привлекателно място за почитателите на музиката и игрите.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right