Любо Киров с коледен концерт със златен дрескод

-

Снимка: Facebook

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert е събитието, с което София Лайф Клуб ще сложи бляскав музикален финал на 2021 година. На 26 декември 401 от вас ще имат възможността да бъдат VIP гости на един различен концерт. Различен, защото Любо Киров ще сподели един от най-светлите празници лично със своята публика.

Орлин Горанов ще бъде специалният гост на Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert на 26 декември в София Лайф Клуб. Освен него, в празничния концерт ще се вклюат и маестро Живко Петров, АКАГА, Мария Илиева, Михаела Маринова, Стенли, Графа, Орлин Павлов и Иван Лечев.

Освен невероятното преживяване, гостите на събитието ще получат и специален подарък от Любо Киров.

Преди часове от екипа на музиканта обявиха, че през 2022г. предстои концерт в Лондон. На 22 май, половин година след спектакъла "Целуни ме" в зала "Арена Армеец", изпълнителят ще пее в легендарната британска зала Troxy, на чиято сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave&the Bad Seeds. Тази година той влезе и в класацията на Forbes България като една от 70-те най-влиятелни личности в страната.

Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като за последно през 2021 година, канят от популярния столичен клуб. Вратите отварят в 20.00 часа, а началото на концерта е в 22.00 часа.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Регионалният исторически музей – София се включва в Европейската ......

Регионалният исторически музей – София отбелязва Европейската нощ на музеите (18 май 2024 г.) със специални събити...

Прочети още keyboard_arrow_right