"Многоглавото тяло" с премиера на сцената на Топлоцентрала в София

-

Фотограф: Мартин Атанасов

Движението е форма на мисъл и предлага драматургична структура, в която група изпълнители формират едно колективно повече-от-човешко тяло и изследват неговите възможности за движение. От това разбиране тръгва спектакълът "Многоглавото тяло", който ще има своята първа среща с публиката в районният център за сценични изкуства "Топлоцентрала" в София.

Концепцията и драматургията на пърформънса са дело на хореографа и драматург Ясен Василев. Визия, фотография и дизайн - Мартин Атанасов, звук - Любомир Брашненков / possibility of island. На сцената публиката ще види изпълнителите Ана Петкова, Василия Дребова, Дани Кирилов, Емилия Тончева, Захари Нанков, Изабел Миткова и Николай Николаев. През тяхното изпълнение ще имаме възможност да види как, дали и доколко танцът може да изгради един общ, нов и независим организъм.

Началото на събитието в "Топлоцентрала" ще е на 26 март от 19:30 часа. Екипът кани публиката да наблюдава "Многоглавото тяло" така, както наблюдава брега на морето.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right