Три спектакъла на Театър Ателие 313 ще се играят в София през уикенда

Три спектакъла на Театър Ателие 313 ще се играят в София през уикенда

Снимка: Театър Ателие 313

Още в петък може да гледаме "Пестете ни времето!"

Три театрални постановки можем да видим до края на януари в програмата на Театър Ателие 313.

На 14 януари актьорите ще зарадват зрителите със спектакъла "Пестете ни времето!" на театър "Ами да" по текстове на Чудомир. Режисьорът на постановката е Десислава Боева, а хореограф Владислава Боева. В ролите участват артистите Кънчо Кънев, Петко Каменов, Никола Мутафов, Милена Илиева, съобщиха от театъра.

 "Пестете ни времето!" е спектакъл по художествени и публицистични текстове на Чудомир, които носят най-стойностното и най-привлекателното от народопсихологията на българина - самоиронията, устойчивостта пред изпитанията и умението да види тези изпитания от смешната им страна.

На 15 януари от 11 ч. може да бъде видян спектакълът "Хитрата лисанка" по български народни приказки, ще бъде изигран от Арте вива, а драматизацията е на Симона Нанова и Ваня Иванова, режисурата също е на Ваня Иванова. Спектакълът е подходящ за деца от 4 до 10 години. Включени са приказките: „Болен – здрав носи“, „Три хитринки“, „Косе – Босе“, „Врабчето и Лисицата“ и „Вълкът и Лисицата“.

Хитрата Лисанка си живее добре - хем си мързелува, хем си добрува! Винаги успява да се измъкне! Пътешества си от приказка в приказка и ... изобщо не се интересува, че предава най-добрия си приятел, че е несправедлива или безсърдечна... Но ... „който хитрува – трябва да си пази опашката“. Ще успее ли Лисанка да я опази? Или пак ще замете с нея следите? Ако обичате българските народни приказки, елате и вижте!

На 16 януари от 11 ч. ще се играе "Сапунена фантазия" на Коле Китанов с режисьор Михаела Тюлева. Сапунена фантазия е интерактивно шоу за малки и големи, в което са съчетани различни магични номера и игри с вълшебните и крехки сапунени мехури.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right