Яна Борисова ще представи специалното издание на първия ѝ роман “Чудна лятна нощ”

-

Колаж: Stolica.bg

 


На 1 ноември, Денят на будителите, от 19 ч. в Sofia Live Club Яна Борисова и издателство “Книгомания” ще представят пред публика специалното издание на първия ѝ роман “Чудна лятна нощ”, в което са включени и 7 непубликувани до момента нейни разкази.

Специалното издание на книгата е илюстрирано от Никола Тороманов-Фичо - сценограф и художник, с графичното оформление на Кирил Златков - художник, графичен дизайнер и илюстратор на едни от най-красивите и стойностни книги на български език през последните години.

Гости на събитието ще бъдат журналистът Георги Тошев и режисьорът Димитър Коцев-Шошо, които заедно с Яна Борисова ще споделят лични истории за писането, театъра и любовта. Вечерта ще звучи с рояла на Милен Кукошаров, който заедно с джаз трио ще изпълни любими песни на Яна Борисова, както и авторската музика към романа “Чудна лятна нощ”, създадена от Стефан Вълдобрев.

“Чудна лятна нощ“ е романтичен роман за любовта, таланта и последствията от тях. Партитура за силата на думите, за красотата на музиката и за смисъла и нуждата от изкуство. Една история за емоционалните, но притеснителни хора, които нямат възможността да изразяват чувствата и емоциите си. За странниците, които независимо, че не приличат на другите, може би ще се окажат по-интересната част от човечеството. За таланта, вдъхновението и колко крехко и чупливо нещо е то, когато наоколо свири едно чуждо радио. Една любовна приказка, която променя света и го превръща в магическа реалност. И най-вече история за това как изкуството е по-силно от злото, което се опитва да го унищожи, защото мрази красотата.

Представянето ще е със свободен вход срещу зелен сертификат.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right