Удължават с 2 месеца срока на винетните стикери

Удължават с 2 месеца срока на винетните стикери

Снимка: Столица.bg

С около 2 месеца се удължава срокът на винетните стикери за зоните на платеното паркиране в София. Докладът днес бе разгледан и одобрен на онлайн заседанието на Постоянната комисия по транспорт и туризъм на СОС.

Срокът на валидност на издадените винетни стикери за локално платено паркиране да бъде удължен с два месеца. Физическите и юридическите лица, които имат сключени договори за ползване на паркоместа в режим "Служебен абонамент" с Центъра за градска мобилонст ЕАД преди 18 март т. г. и валидни след 18 март т. г. да бъдат освободени от задължението да заплащат цената за ползване на услуга. Те няма да плащат за периода до изтичане на срока на договора, но не повече от 1 месец и 19 дни , което е периода на спиране на предоставяне на услугата, пише в доклада, който влиза за решение в СОС.

Физическите и юридическите лица, които имат сключен договор след 18 март т. г. за ползване на паркоместа в режим "Служебен абонамент" с Център за градска мобилност да бъдат освободени от задължението да заплащат цената на услугата за времето до 6 юни т. г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Правят ферма между Филиповци и Иваняне на терен без канализация...

Малка ферма за отглеждане на животни ще се построи в местността Садината. Така в полето между столичния Филиповци и с. И...

Прочети още keyboard_arrow_right