Новините в София: Най-важното за деня 11 декември 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 11 декември 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 11 декември 2022 г.

Столична община и bTV: Посрещаме 2023 г. със „Сцена под звездите" на пл. Княз Александър I"

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат, с изпълнения изцяло на живо. DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни действащи лица от 22:30 ч. ще бъдат „Обичайните заподозрени", които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикални таланти от „Гласът на България". Фолклорен ансамбъл „Горна Баня" към Народно читалище „Пробуда - 1926" в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора. Финал на концерта ще постави музикалната селекция на DJ DIMMY. Водещи на „Сцена под звездите" ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Екипите на АПП отстраниха паднали от вятъра дървета в София

Аварийните екипи на Столична община бързо реагираха на сигналите на граждани и още по-бързо отстраниха паднали от вятъра дървета в София.  По нареждане на кмета на София Йорданка Фандъкова на терен са пет екипа на общинската „Аварийна помощ и превенция", потвърдиха от Московска 33. От сутринта аварийните екипи на Столична община са реагирали на повече от 10 сигнала във връзка с вятъра в София, съобщи директорът Красимир Димитров. Те са за паднали или опасно наклонени дървета, прегради на строителни обекти. Най-много са сигналите от район „Витоша" и „Нови Искър".

Пострадал при катастрофа на ТИР и лек автомобил на Северната тангента

Един човек е пострадал при катастрофата на Околовръстното - Северна тангента при Мировяне и Мрамор тази сутринт. Раненият е откаран в болница. Сигналът за инцидента е подаден в 9.30 часа, потвърдиха от МВР.

Кола се качи при трамвая на бул. Ситняково (СНИМКИ)

Инцидентът стана малко преди 16 часа. Няма пострадали хора, пътници в трамвая, както и други участници в движението. По първоначална информация шофьорът е карал с несъобразена скорост на мокрия път. Колата се е разминала на милиметри от преминаващ трамвай.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 150 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 29 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 29 април. Шофьор се опита да избяга, сле...

Прочети още keyboard_arrow_right