Новините в София: Най-важното за деня 21 февруари 2023 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 21 февруари 2023 г.

Убедиха самоубиец от столичния "Младост", че живота има смисъл

Мъжът, който по-рано днес заплаши да скочи от прозореца на дома си в столичния "Младост", е бил убеден да се откаже от намерението си. Това съобщиха за Столица.bg от МВР.

Жена нападна друга в Студентски град заради спор за кучета

Спор между две стопанки на кучета е прераснал във физическа саморазправа. Скандалът се е разиграл в столичния ж.к. „Студентски град“. Потърпевша е жена, която твърди, че е била нападната и удряна от непозната, съобщава Нова телевизия.

Випуск 2022 на Медицинския университет в София положи хипократова клетва в НДК

751 медицински специалисти завършват Медицинския университет в София. Днес, 21 февруари, те положиха хипократова клетва в НДК. На тържествената церемония присъстваха кмета на София Йорданка Фандъкова и президента Румен Радев.

България се прощава с Петър Жеков

България се прощава днес с футболната легенда Петър Жеков. Големият нападател си отиде от този свят на 78-годишна възраст.

Връщат картата за една градска линия в столицата

Комисията по транспорт към Столичния общински съвет одобри връщането на картата за една градска линия за наземен транспорт и метро. На заседанието вчера общинските съветници приеха редица предложения за облекчаване на столичани при пътуването им в градския транспорт, даване на нови възможности за придвижване и улеснения за собствениците на електромобили.

Дете в критично състояние е транспортирано със „Спартан“ от Бургас до София

Дете на 6 години в критично състояние, с остра вирусна инфекция (грип А, преболедувало скарлатина), беше транспортирано със самолет „Спартан“ от Бургас до София днес, 21 февруари. Това съобщават от министерство на здравеопазването. Детето е настанено за лечение в столичната болница "Пирогов".

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 2 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 2 май. Оранжев код за интензивни валежи ...

Прочети още keyboard_arrow_right