Новините в София: Най-важното за деня 21 март 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 21 март 2022 г.

С водосвет направиха първата копка на метрото към кв. Левски  (СНИМКИ)

От днес започва изграждането на нови 3 км с 3 метростанции на третата метро линия. Участъкът е от спирка „Хаджи Димитър“ до кв. „Левски“ Г и В. Кметът на София Йорданка Фандъкова, председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев и кметът на район „Подуяне“ Ева Митова направиха символичната първа копка. По традиция председателят на СОС удари бутилка шампанско в багера.

Четири проекта ще бъдат финансирани по програма "София избира зеленото"

Приключи гласуването по програмата на Столична община "София избира". Жителите на София имаха възможност да дадат своя глас за 38 проектни предложения на зелени теми, които да бъдат включени в капиталовата програма на Столична община за 2022 г. След обработката на резултатите от него, в предвидения бюджет от 1 000 000 лв. се вместват първите четири проекта, събрали най-много гласове на гражданите.

Обмислят двойно увеличение на глобата за вдигане с "паяк"

Транспортната комисия към Столичен общински съвет отложи гласуването на доклад относно актуализиране на размера на цената за прилагане на принудително преместване.

Здравното министерство с онлайн кампания за ползата от ваксините

Министерството на здравеопазването стартира информационна кампания за ползите от ваксините и ваксинацията срещу COVID-19, съобщават от институцията.

Кола излетя от кръговото на Сточна гара и кацна в Перловската (СНИМКИ)

Два полета от пътя и приземяване в корито на река са малко много за един ден в София. В неделя сутринта такси се превърна в амфибия насред водния поток на кръговото на 4-ти километър. След обяд пък друг автомобил излетя на кръговото на Сточна гара и кацна в коритото на Перловската река, съобщиха очевидци в Катастрофи в София в мрежата.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 5 май 2024 г....

Времето на 5 май 2024 г. Затопляне на времето днес в София. Сутринта е около 5 градуса, но максималната температура ще ...

Прочети още keyboard_arrow_right