Новините в София: Най-важното за деня 9 февруари 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 9 февруари 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 9 февруари 2022 г.

ГДБОП в акция на бул. България: Задържаха контролирана пратка с наркотици

Успешно завърши акцията на ГДБОП и полицията в София. При операцията, проведена на централно кръстовище на бул. България и "Т. каблешков", до МОЛ-а, е задържана контролирана пратка с дрога, съобщи, bTV. Арестуван е млад мъж, в момента, в който предава пратката. Той е бил с лека кола със софийска регистрация. След щракането на белезници задържанията бе опънат на земяна до един от автомобилите.

Всички ученици в София се връщат присъствено в клас

Всички ученици в София от понеделник, 14 февруари ще се върнат присъствено в клас. Това решение взе регионалният щаб, информира областният управител на София Иван Кючуков. Също така от понеделник се възстановяват плановите операции в града. От утре, 10 февруари, няма да се изисква вечерен час за нощните заведения, но те ще трябва да работят с ограничен до 50% капацитет.

Жена издъхна, след като в четири столични болници ѝ отказаха прием

Жена на 58 години със съмнение за мозъчен кръвоизлив е починала, след като четири големи болници в София са отказали да я приемат, разказаха пред Нова телевизия близките на починалата. Трагедията се развива в началото на годината, на 8 януари. След като я откриват в безпомощно състояние, близките й търсят Спешна помощ, която се отзовава бързо и започва обикаляне на столицата с линейката.

Бивш служител на БАН пострада при взрив от лабораторен опит в дома му в „Изток“

Бивш служител на БАН пострада при взрив от домашни лабораторни опити в София, съобщи 24 часа. Инцидентът е станал в апартамент в столичния квартал „Изток“, уточняват от полицията. 73-годишният мъж е пострадал вследствие от неправилно извършен опит, при който се е получил взрив.

Бивша възпитателка твърди, че дете е бито с пръчка в общински център в София

За насилие над дете в общинския център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания "Детелина" в София съобщава бившата възпитателка в дома Анабел Николова. Тя е работила в дома до края на януари, след което е напуснала.  Пред Нова телевизия тя разказа, че е била очевидец на това, как бившата ѝ колежка Фикрие Байдакова е била с дървена пръчка дете, крещейки му, че ѝ е писнало от поведението му. Детето е момче на 12 години.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 17 Гласове)
Общо гласували: 151 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 4 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 4 май. 41-годишна родилка и бебето ѝ поч...

Прочети още keyboard_arrow_right