Времето и предстоящите събития за 14 декември 2021г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето за 14 декември 2021г.:

Днес над цялата страна ще преобладава облачно време. На много места ще има превалявания, предимно от сняг, в източните райони - от дъжд. За София минималната температура ще е около -1 градус, а максималната температура ще достигне 1. Очаква се в столицата да се натрупа снежна покривка от около 5-10 см. Ще духа слаб вятър от запад. До края на седмицата се очаква температурите да останат около и под 0 градуса.

Предстоящи събития:

От 10.00 ч. ще започне заседание на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие към Столичен общински съвет. Заседанието ще се проведе онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

От 11.00 ч. в Централна зала на НАИМ ще се състои медийно събитие по повод официалното връщане на изнесени от България иманярски находки на Националния археологически институт с музей при Българската академия на науките.

От 11.00 ч. в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ Посолството на Израел ще предаде на болницата дарение в размер на 2 тона техника и медицински консумативи.

От 11.00 ч. ще започне заседание на Постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичен общински съвет. Заседанието ще се проведе онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

От 11.30 ч. ще започне заседание на Постоянната комисия за връзки с гражданското общество към Столичен общински съвет. Заседанието ще се проведе онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

От 12.00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на
Конфедерацията на българския туристически бизнес.

От 13.00 ч. ще започне заседание на Постоянната комисия по финанси и бюджет към Столичен общински съвет. Заседанието ще се проведе в Зала 1, ул. „Московска“ 33 и онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

От 13.00 ч. в онлайн платформата Microsoft Teams официално ще бъде обявен стартът на полетите по маршрута София – Санкт Петербург.

От 13.15 ч. в зала 1 на Столична община ще се проведе брфинг, на който
председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев и общински съветници ще представят обявяването на конкурс за изграждане на паркинг с публично-частно партньорство в район „Студентски“.

От 19.00 ч. в Галерия DOZA ще се състои изложба Форми на общуване“ събира многообразието от произведения, създадени през последните 15 години от студенти и преподаватели от департамент „Изящни изкуства“ на Нов български университет.

От 20.00 ч. в зала “Тържествена” на Военната академия Йорданка Христова ще представи своя концерт-спектакъл “Обич разпиляна”.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 32 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 17 Гласове)
Общо гласували: 152 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 10 май 2024 г....

Времето на 10 май 2024 г. Облачно и дъждовно ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще показват около 9-10 гр...

Прочети още keyboard_arrow_right