Учениците от столичното 148 ОУ получиха билети за спектакъла „Празнуваме Татяна Лолова“

photo_library
 • -

  Снимка: Район Слатина

 • -

  Снимка: Район Слатина

Жестът на кмета на район Слатина е в знак на признателност към екипа на училището за отличието „Златна монета“

Кметът на район „Слатина“ Георги Илиев подари на 148 ОУ „Проф. д-р Любомир Милетич“ 50 билета за спектакъла „Празнуваме Татяна Лолова“, с който на 13.02.2024 г. в Сатиричния театър „Алеко Константинов“ ще бъде отбелязана 90-годишнината от рождението на актрисата.

Отбелязваме 90- годишнината на Татяна Лолова с Национална програма

Билетите бяха връчени днес, 09.02.2024 г., по време на среща на кмета с ръководството на училището. Те се предоставят на екипа на учебното заведение като израз на признателност от страна на районната администрация за получената „Златна монета“ - официален почетен статут на училище с висок престиж и обществено признание в областта на образованието и културата. Отличието бе връчено от Съвета на Европейската научна и културна общност на директора на 148 ОУ „Проф. д-р Любомир Милетич“ Ани Деянова на официална церемония в Рим в края на 2023 г.

„Повече от щастлив съм, че на територията на район „Слатина“ се намира едно от трите столични училища, наградени със „Златна монета“ през изминалата година. Благодарен съм на г-жа Деянова и целия ѝ екип за целеустремеността и неуморната работа. Гордея се и с учениците, които са подходили към обучението си с такава отговорност и постоянство. Надявам се скромният ни подарък да ги зарадва поне наполовина толкова, колкото те ни зарадваха с новината преди няколко месеца“, каза Георги Илиев.

„Всички учители в 148 ОУ „Проф. д-р Любомир Милетич“ приехме наградата като признание за всеотдайния ни труд в името на нашите ученици. Ние сме единственото училище в района, което е получавало някога това отличие. Учителите и учениците от 148-о училище, опирайки се на традициите, вървим към бъдещето. Благодарим на г-н Илиев за уважението и чудесния подарък!“, сподели заместник-директорът на училището Емилия Истаткова.


Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

По-малко ще се чака автобус 75 в Слатина...

Още еднин автобус се пуска по линия 75 в Слатина, одобри СОС вчера предложението на Симеон Ставрев. Ще се намали интерва...

Прочети още keyboard_arrow_right