Адвокатът на ЦСКА: Беше ясно, че жалбата е недопустима

-

Снимка: Тема Спорт

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов не се нагърби със срок, който би отнело евентуално обжалване на Николай Веселинов пред Върховния съд. Пред "Тема Спорт" юристът заяви, че червените ще потърсят начин да не чакат това евентуално такова решение, тъй като то ще бъде формално.

Вчера стана ясно, че Софийският административен съд е оставил без уважение жалбата на Николай Веселинов.

Прекратиха делото срещу реконструкцията на стадион "Българска армия"

"Не мога да конкретизирам срок, защото знаете, че този човек се държи недобросъвестно, тоест те трудно ще го намерят. Но аз дори не съм сигурен, че ние ще трябва да изчакаме това производство, което евентуално ще се образува. Разбира се, това ще бъде обсъдено с нашите консултанти, архитекти, с целия екип", каза Тодоров.

"Чисто юридически не виждам Върховният съд какво друго би постановил спрямо аргументите на Административния съд, които от клуба неведнъж бяха излагани. Беше ясно, че жалбата е недопустима, защото това лице няма правен интерес. Заинтересованите лица са подробно описани в административно-процесуалния кодекс и съответно за мен казусът в действително е „висящ“, тъй като той има право да обжалва пред ВАС, но предвид обосновката на съда смятам, че това е недопустим процес и трябва да бъде прекратен. И вярвам, че има пътища и юридически пътеки, чрез които да се пристъпи към изпълнение на проекта, без да се чака формалното последващо потвърждаване на това решение", добавя юристът.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

В НСА дариха Александър Везенков с "Малкия принци", той върна жес......

Баскетболната звезда Александър Везенков получи подарък - шедьовъра "Малкия принц", от ректора на НСА при срещата им в С...

Прочети още keyboard_arrow_right