Благотворителен турнир в памет на убития Илиян Илиев от Люлин

-

Снимка: Facebook

Приятели на Илиян Илиев и фен клубовете на чуждестранни отбори, съвместно с българската асоциация мини футбол и Аматьорска мини футболна лига организират благотворителен турнир в негова памет.

Турнирът ще се проведе на 9 и 10 април с начален час 10,00ч. В съботния ден събитието ще е в Спортен комплекс Winbet Sport & Event Centre в София на ул. Хан Омуртаг 42, а неделя мачовете ще продължат на игрищата на РД Спорт на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“.

Близо 20 фен клуба ще вземат участие в турнира. Предвижда се и много силно дамско участие с мач между отборите на "Скрити лимонки" и ФК "Торнадо 2013".

По време на турнира всеки ще може да дари средства в специална кутия. Средствата от благотворителната акция ще бъдат използвани за паметник на гроба на Илиян Илиев и в помощ на семейството му.

Тези, които не могат да присъстват и желаят да дарят, могат да го направят по банков път по сметката на фен клуба на Ювентус България – BG61STSA93000020674736, Банка ДСК с основание дарение Илиян Илиев.

Илиян Илиев приживе беше човек с голямо сърце, участваше в редица благотворителни каузи и обучения на деца, отбелязват приятелите му. Спортистът беше убит през януари пред блок в столичния квартал Люлин, заради заря, организирана в чест на раждането на дете. Убиецът му Денис Мустафа Кемал Ал Газзи очаква окончателната си присъда.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right