Феновете от сектор Г събраха 25 000 лв. и помогнаха на 15 деца през 2021 г.

Феновете от сектор Г събраха 25 000 лв. и помогнаха на 15 деца през 2021 г.

Снимка: Фейсбук

Ще продължим със "За нашата родина, за нашите деца" и през следващата година, обещават футболните запалянковци

Какво е да си футболен фен и по-точно привърженик на ЦСКА София в Сектор Г? Дефинициите ще са безброй, колкото са и феновете на "червените". Мисия, цел, любов или просто преданост и отговорност да си част от успехите и пораженията на един футболен отбор.

Разсъжденията са излишни когато фактите говорят. Преди година феновете на ЦСКА стартираха социална кауза. Започнаха и положиха огромни усилия за кампанията "За нашата родина, за нашите деца". В края на 2021 г. те не хвалят с победи, трансферите и рокади на треньорите, защото всичко това е без значение, ако не са били отдадени не само към футболния отбор, но и към обществото.

Добротворци: Онлайн търг за фланелката на Али Соу за операция на бебе в Израел

Та равносметката в края на 2021 г. е, че онези, които викат, пеят, скачат и крящят като обезумели в Сектор Г, палят факли и хвърлят димки са успели да помогнат на 15 деца със заболявания и техните семейства. С кампанията "За нашата родина, за нашите деца" са събрани над 25 000 лв. от всички благотворителни онлайн търгове.

Феновете на ЦСКА събраха 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов

"Благодарение на всички Вас успяхме да помогнем на 15 деца, а общата събрана сума от всичките ни благотворителни търгове надхвърля 25 000 лв.! Продължаваме с пълни сили и през новата година! БЪДЕТЕ ХОРА, НЕ САМО ПО ПРАЗНИЦИТЕ! Благодарим на всички, които са били съпричастни! Ще продължим тази традиция и през следващата година!", написаха от Сектор Г.

Феновете благодарят на всички дарители и футболисти, които дадоха свои аксесоари и екипровка за благородната инициатива.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

В НСА дариха Александър Везенков с "Малкия принци", той върна жес......

Баскетболната звезда Александър Везенков получи подарък - шедьовъра "Малкия принц", от ректора на НСА при срещата им в С...

Прочети още keyboard_arrow_right