Фернандо Вердаско грабна титлата „Мистър Sofia Open 2019"

Фернандо Вердаско

Снимка: Facebook

Фернандо Вердаско спечели Мистър Sofia Open 2019. Испанецът е победител в първия по рода си конкурс съпътстващ тенис турнира от категория ATP 250. Във Фейсбук, той събра 1011 гласа, а подгласникът му Николоз Басилашивили е с 974 гласа. На трето място се нарежда Матео Баретини, съобщиха организаторите.

Освен феновете, като жури на конкурса се включиха популярни български дами. Сред тях бяха водещите Гала и Нана Гладуиш, Илияна Раева и американският тенис експерт Рейчъл Стълман. За първото и второто място, журито и феновете бяха единодушни.

Официалното награждаване на победителите ще бъде тази вечер на специално парти на играчите. Чаровният победител ще получи специална награда - лента за глава, както и ръчно изработена дървена вратовръзка на PM Wood с гравирана титла. Бляскавото събитие ще се проведе в хотел Маринела. На партито ще се съберат на едно място топ учасниците на Sofia Open 2019, партньори на организаторите и други подбрани гости.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right